Amazon Quiz of the Week January 2020: Answer & Win ₹10,000, Mi Note 8 Pro, LG G8X, & more.

0
271
9th January 2020 Amazon Daily Quiz is Live now and the Prize is ₹10,000 Amazon Pay balance. Daily Amazon Quiz Time Contest live from morning 8:00 AM to 12:00 Noon. All the interested users need to answer all the 5 Amazon Quiz questions on that particular period of time. 

rather than that amazon also conduct Amazon Quiz of the Week. Where you can participate in any week Quiz by giving all the correct answers and Get a Chance to Win free gift prizes like ₹10,000, Mi Note 8 Pro, LG G8X, & more.

Amazon Quiz of the Week January 2020

A Total 5 Quiz is live now named as Amazon SAHELI Quiz, Amazon MI Quiz, LG G8X Quiz, The Riddles Quiz, Havells Quiz.

How to Participate in the Amazon Quiz?

  1. Sign in to the Amazon App. In case you are not signed in, you will be directed to a sign-in page.

  2. There will a total of 5 questions

  3. Answer all the questions correctly to enter the lucky draw in Amazon Quiz.

Amazon SAHELI Quiz January 2020

Question 1. When is women’s day celebrated across the world?
  • Answer: 8th March

Question 2. The _______ Amazon program aims at empowering women entrepreneurs and support these women to sell their products on Amazon. (Fill in the blank)
  • Answer: Amazon Saheli

Question 3. Amazon has partnered with Mann Deshi Foundation and COWE(Confederation of Women Entrepreneurs) for the Amazon Saheli program. What is their main objective?
  • Answer: To boost women entrepreneurship in the country

Question 4. Amazon Saheli supports women entrepreneurs with benefits such as training, free imaging and cataloging services, subsidized fees, management support and enhanced discoverability through a separate storefront. (True or False).
  1. Answer: True

Question 5. Name the online platform launched by the Ministry of Women and Child Development to support women entrepreneurs?
  • Answer: Mahila-E-Haat

Amazon MI Quiz January 2020

Question 1. The Redmi Note 8 Pro comes with __MP rear Quad Camera configuration. Fill in the blanks.
Answer: 64 MP
Question 2. Which of the below is India’s first Alexa built-in smartphone?
Answer: Redmi Note 8 Pro
Question 3. Which is the processor used in Redmi Note 8 Pro?
Answer: Helio G90T Processor
Question 4. What is the maximum expandable memory available in Redmi Note 8 Pro?
Answer: 512 GB
Question 5. What is the battery capacity of the Redmi Note 8 Pro?
Answer: 4500 mAh

Amazon LG G8X Quiz January 2020

Question 1:- The LG G8x is a dual screen phone, and the latest offering by LG. It comes only in one color – _____________. Fill in the blanks.
Ans-  Aurora Black
Question 2:-  The LG G8x has ____ MP rear camera. Fill in the Blanks?
Ans-  32 MP
Question 3:-  What is the Battery capacity of the LG G8x?
Ans-   4000 mAH
Question 4:- Which of these products are NOT offered by LG?
Anns-   Clothes
Question 5:- Which of these is a feature of the LG G8x?
Ans-  All of The Above

Amazon The Riddles Quiz Answer January 2020

1. I have a neck but no head. I generally wear a cap. What am I?
Answer:- A Bottle
 
2. What gets wetter as it dries?
Answer:- A Towel
3. The more of me you take, the more you leave behind. What am I?
Answer:- Footsteps
4. Mary has four daughters, and each of her daughters has one brother. How many children does Mary have?
Answer:- 5
5. What has many keys but can’t open a single lock?
Answer: A Piano
You will find full Terms & Condition on Amazon Quiz Page. 
Get all the latest Update of TV ShowsEntertainmentDaily News. You can also join us on our Facebook Page for the latest updates on all the news of the country and the world.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here