Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 28th August 2020: Win Free Gift Prizes

0
599
Flipkart Daily Trivia Quiz

Flipkart Daily Trivia Quiz is live now for all the Flipkart Mobile users. You can win free gift prizes, Gemes, & more by participating in this Quiz Contest on a daily basis.

Flipkart Daily Trivia Quiz is Live now for all. 5 Questions will be asked in this Quiz and you need to give the correct answers to all the questions to win free rewards from Flipkart. If you are looking for all the Flipkart Daily Trivia Quiz Correct Answers then you are landed at the perfect place. Here TheNewsDigit will help you in giving the correct answer.

Here in this article, TheNewsDigit will update all the answers on daily basis. Do Hurry and check the answers below.

FlipkartDaily Trivia Quiz
Quiz PrizeGems, Gifts & Vouchers
Total PrizesUnlimited
Date28th August 2020
Available OnFlipkart App Only
PeriodTill 31st August 2020
Winner AnnouncementAfter 15 Days

How to Play the Flipkart Daily Trivia Quiz?

Step #1: First of all Download/Update your Flipkart App from Google Play Store or Apple App Store.

Step #2: Login/Sign Up to your Flipkart Account

Step #3: Now Go to Game Section and Find Daily Trivia Quiz Section

Step #4: Click on Banner and Click on Start Survey

Step #5: Now Answer all the 5 Questions Correctly. Now Click on Claim Rewards

That’s it, Done. Enjoy 🙂

Flipkart Daily Trivia Quiz Contest Answers 28 August 2020

The Answers will update Soon on 12:05AM. (Keep refreshing the Page for Answers as soon as possible) You can also Visit here for Flipkart Daily Quiz Answers.

Question #1: Which of these Netflix series’ does NOT star Radhika Apte?

Answer 1: Leila

Question #2: Basketball legend Yao Ming belongs to which country?

Answer 2: China

Question #3: An American actress married which member of the British royal family in 2018?

Answer 3: Prince Harry

Question #4: Who was born as Dhondu Pant and led the rebelion at Cawnpore in the 1857 uprising?

Answer 4: Nana Sahib

Question #5: Who designed and patented the world’s first ballpoint pen in 1888?

Answer 5: John Jacob Loud

17th August 2020

Question #1: The upcoming film Marjaavaan will be __‘s 2nd film in Bollywood?

Answer: Tara Sutaria

Question #2: The 2019 Hollywood Film Joker is Based in which of these Fictional Cities?

Answer: Gotham

Question #3: TheAmazon Prime Series Mirzapur and Inside Edge have both been produced by?

Answer: Excel Entertainment

Question #4: For which of these songs did American rapper Eminem win an Academy Award?

Answer: Lose Yourself

Question #5: Which of these Disney cartoon characters is not based on a book?

Answer: Goofy

16th August Answer

Question #1: How Do We Know Malaysia’s Bandung And South Africa’s Bombay Crush In India?

Answer: Falooda

Question #2: Which College Served As The Shooting Location For The Film Chhichhore?

Answer: IIT Bombay

Question #3: Who Among These Is A Right Arm Off Spin Bowler?

Answer: Ravichandran Ashwin

Question #4: To hunt which animal was the dog species dachshund originlly bred?

Answer: Badger

Question #5: Rabindranath Tagore dedicated his only book on science, Visva Parichay to whom?

Answer: Satyendranath Bose

Contest Terms & Conditions

  • This Flipkart Daily Trivia Quiz Contest Will Commence On 28th August 2020 From 00:00:01 A.M. (IST) To 28th August 11:59:59 P.M. (IST) (“Contest Period”).
  • To Participate In The Contest You Must Do/Fulfill The Following :
  • Age Must Be 18 Years Or Above ;
  • Must-Have A Valid Account On The Platform And Log In Using The Same On The Flipkart Mobile App
  • As Part Of This Contest, You Have To Answer Simple Questions That Will Be Prompted On Clicking The Quiz Banner On The Gamezone Page On The Flipkart App And Website During The Contest Period. You, Will, Need To Select A Response To The Question Prompted In The Quiz. Subsequent Responses From The Same Account ID Is Invalid. The User Can Only Take The Survey Once And Will Get The Reward.
  • There Will Be A Quiz Running Every Day.
  • Winners Will Be Announced Within 15 Days From The Date Of Participation And Can Check The Same In Their Gems / Rewards Section
  • You Acknowledge And Confirm That You Are Aware Of The Nature Of Telecommunications/Internet Services And That An Email Transmission May Not Be Received Properly And Maybe Read Or Be Known To Any Unauthorized Persons. You Agree To Assume And Bear All The Risks Involved In Respect Of Such Errors And Misunderstanding And Flipkart Shall Not Be Responsible In Any Manner.
Flipkart Daily Trivia Quiz

Conclusion

Here you’ll get all the correct answers of Flipkart Daily Trivia Quiz fast and safe. All the answers will update very soon as possible. If you have any doubt, feel free to know us in the comment section below.

Keep Visit TheNewsDigit for the latest News Update and Amazon/Flipkart Quiz Answer. Thank You.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here